BoxSpring postelja, trajnostna postelja iz Slovenije

Objavljeno v: 2022, April 2022 | 0
Delite vsebino z vašimi prijatelji:

Ste si kdaj predstavljali, da boste lahko svojo posteljo obnovili, jo osvežili in ji tako podaljšali življenjsko dobo? Nas je zagotovo presenetil podatek, da obstaja oblazinjena postelja, BoxSpring postelja, ki jo lahko obnovite, ko se pokaže potreba po tem. Bodisi bi želeli osvežiti barvo oblazinjenja ali dotrajan del vzmetnice.

 

BoxSpring postelja – plod slovenskega znanja

Da taka oblazinjena postelja obstaja, gre zasluga slovenski ekipi podjetja Maremico, ki se ukvarja z razvojem, proizvodnjo in prodajo vzmetnice, vodne postelje in BoxSpring postelje že od leta 1994. Ponosni smo na to, koliko znanja premore naša mala dežela in kako trajnostno je naravnana tudi na področju pohištvene industrije. Prav vsak detajl te BoxSpring postelje je izdelan z mislijo na končnega uporabnika, kar jih uvršča v sam vrh proizvajalcev tako doma kot v tujini.

Če smo vas s to moderno posteljo vsaj malo navdušili, potem je prav da izveste še nekaj. Njihove svetovalke za zdravo spanje si vedno vzamejo čas za pogovor in svetovanje glede vaših želja po dizajnu in potrebe po udobju. Obiščite jih in pogovorili se boste o:

– vaših željah po boxspring dizajnu – BoxSpring postelje modeli
– barvi kakovostnega oblazinjenja, ki vam bo na voljo v več kot 100 barvnih odtenkih,
– končni višini postelje vse do 76 cm, kar bo omogočalo lažje leganje in vstajanje,
– tem ali izbrati ročno izdelano vzmetnico Leticia ali vodno postelje Lectus in o
– trajnostnih rešitvah, ki vam jih bo slovenska BoxSpring postelja nudila.

BoxSpring postelja – trajnostni izdelek izpod rok Valentina Marinška

Zasluga za to gre inovativnemu razmišljanju in dolgoletnim izkušnjam Valentina Marinška. Valentin je inovator, oblikovalec in vodja tehničnega sektorja v podjetju Maremico. S svojo ekipo mojstrov je zaslužen za nove smernice spalnega udobja, ki jih podjetje Maremico dosega s spalnim programom – ročno izdelane vzmetnice Leticia in vodne postelje Lectus, vgrajene v BoxSpring posteljo.

Ko smo »glavnega krivca« za nastanek postelje BoxSpring povprašali, kaj ga je pripeljalo do tega, da je ustvaril nov koncept oblazinjene visoke postelje, nam je zaupal naslednje:

»Za to so zaslužni predvsem zahtevni kupci, ki si želijo istočasno maksimalno udobje, rešitev nekaterih zdravstvenih tegob, udobje skozi celo noč in čudovit dizajn. Lahko bi rekel, da je BoxSpring postelja nastala spontano. Vsi dobro vemo, da je na trgu veliko izbire, a ko pride do konkretnih želja, je ta zares skromna. Na primer, en proizvajalec je lahko dober v dizajnu, ni pa rečeno, da je dober v izdelavi udobja. Spet drugi ima lahko dolge dobavne roke, ker je odvisen od dobave materialov iz držav izven Evropske unije in še bi lahko našteval. Pri nas, v podjetju Maremico, pa je bil od nekdaj glavni cilj razviti posteljo, pri kateri lahko kupec izbira praktično vsak detajl in to dobi v doglednem času. S premišljeno trajnostno zasnovo te postelje, pa bo razvajanje v njej potekalo bistveno dlje časa.« Valentin Marinšek, inovator, oblikovalec in vodja tehničnega sektorja podjetja Maremico

 

BoxSpring postelje spoznajte v živo!
BoxSpring postelje so razstavljene v ljubljanskem Spalnem centru Maremico, zato vabljeni, da jih spoznate in preizkusite v živo. Lahko pa si jih ogledate v njihovi spletni trgovini – TUKAJ.