Delite vsebino z vašimi prijatelji:

Oddajo ZA zdravje lahko spremljate na televizijah:

TELEVIZIJA VESELJAK – TELEVIZIJA Z NASMEHOM – televizija Veseljak je pravi kanal za vse ljubitelje slovenske glasbe, besede, kulture in tradicije. Program televizije obsega največ video posnetkov slovenske narodno zabavne in zabavne produkcije. Mogoče jo je spremljati preko vseh največjih kabelskih operaterjev:

– TELEMACH: kanal 130
– T2: kanal 101
– AMIS: kanal 423
– SIOL: kanal 660

Spored najdete na spletni strani: http://veseljak.si/spored/tv. Spremljanje televzije Veseljak pa je možno tudi preko številnih lokalnih kabelskih operaterjev ter preko spletne strani: veseljak.si.

 

premiera:
ponedeljek ob 21.30

ponovitev:
sreda ob 18.30
sobota ob 9.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

 

TELEVIZIJA VAŠ KANAL – ima sedež v Novem mestu. Program teče že več kot 20 let. Poudarek je na kvalitetni domači produkciji. Spored televizije Vaš kanal je prek digitalnega signala viden v osrednji Sloveniji in širše. Zato ga spremljejo gledalci na Dolenjskem, v centru Slovenije, Posavju, Beli krajini, Notranjski, Gorenjski in Zasavju.
Gledalci po vsej Sloveniji program Vašega kanala spremljajo tudi prek:
SiolTV – kanal 88, T-2 – kanal 21, AmisTV – kanal 96 in Telemach – kanal 149, prav tako pa prek lokalnih kabelskih operaterjev na območju osrednje Slovenije.

 

premiera:
torek, ob 18.00

ponovitev:
sreda, ob 19.00
petek, ob 18.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

 

GOLICA TV – oddaja že od leta 2005. Gledalca razvajamo z odlično narodno-zabavno glasbo, lastno produkcijo vedno svežih videospotov, s kontaktnimi oddajami, oddajami razvedrilnega tipa, glasbenimi oddajami v živo, večernimi šov oddajami in s simpatičnimi voditelji. Golica tv je tudi ponosna lastnica kar treh medijskih nagrad Viktor popularnosti: viktorja popularnosti 2009 in viktorja popularnosti 2010 v kategoriji najboljše lokalne ali kabelske televizije ter viktorja popularnosti 2012 v kategoriji »najboljša televizijska oddaja«, ki ga je prejela za resničnostin šov Gospodinje pojejo. Z vstopom v slovenski multipleks poleti 2012 je Golica tv postala vidna v vsakem slovenskem domu in se tako uspešno zasidrala v srca mnogih gledalcev.

 

premiera:
četrtek ob 23.00

ponovitev:
sobota ob 11.00

(oddaja se predvaja 14 dni)

 

TV PETELIN – je »mlajši bratec« Golica tv, in je televizijski kanal, ki s predvajanjem slovenske narodno-zabavne glasbe ozavešča ljudi o slovenski pristnosti in domačnosti. Program Tv Petelin je viden v vsakem slovenskem domu, saj je dosegljiv na multipleksu C, ki je v lasti nacionalne TV in poleg Golica TV gosti še: Pop TV, Kanal A, Planet TV, TV3 in še nekatere druge.

 

premiera:

torek ob 15.45 – 16.15

ponovitev:
petek ob 15.45 – 16.15

(oddaja se predvaja 14 dni)

 

TELEVIZIJA RTS 

 

 

premiera:
sreda ob 20.00

ponovitev:
četrtek ob 17.30

nedelja ob 18.00

(oddaja se predvaja 14 dni)